Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/domains/csumiautomoso.hu/web/webroot/szolgaltatasok.php on line 9
Csumi Autómosó - szolgáltatások
menzerna

Kárpittisztítás

A belső takarítást kiegészíthetjük a kárpitok kitisztításával, ami újjá varázsolja az autót!
A teljes belső kárpittisztításhoz az autót "szétszereljük", vagyis az üléseket, a padlószőnyegeket, a belső kárpitokat leszereljük, hogy a szennyeződéseket maradéktalanul eltávolíthassuk belőlük. Ha csak egy-egy ülést kell kitisztítani – mert belekenődött a csokoládé, vagy vigyázatlan volt a szerelő és összeolajozta, ha csak a csomagtartó kárpitjából kell a beborult vörösbort eltávolítani, arra is van lehetőség! A foltok, a kárpitba ivódott kellemetlen szagok (dohány, kutya, olaj, stb.) maradéktalanul eltűnnek.
A kárpittisztítás "csodát tesz", a színek felélénkülnek, foltmentes lesz a felület, a szakszerű takarításnak, a korszerű és kíméletes vegyszereknek köszönhetően a nemkívánatos szagok helyét kellemes tisztaság-illat veszi át.

Extra polírozás, Lámpapolírozás

Polírozást a Menzerna polírozó technológiájával végezzük, három lépcsőben, három féle anyaggal: a durva polírozást egy közepes, majd a finom polírozás követi. A vezető autógyártók azért javasolják a Menzerna polírozó-rendszer alkalmazását, mert a korszerű lakkozási módszerekhez és technológiákhoz illeszkedik, és jól kiegészíti azokat. Gazdaságos megoldás, szilikonmentes és újralakkozható! 2-3 évente érdemes a polírozást elvégeztetni a karosszéria egészén, hogy megóvja a lakkozást és a karcokat eltüntesse. Nyáridőn a felületre ragadt bogarak a napsugárzás hatására beleégnek a fényezésbe, ezeket, ahogyan a téli sólé okozta mattulásokat, kifehéredésket is csak a szakszerű polírozással lehet eltüntetni. A polírozást kiegészíthetjük vaxolással.
Ha csak lehet, kerüljük el a mély karcok kialakulását: ha az alapozó festék látszik, azzal a polírozás sem tud más csodát tenni! Előtte kell hozzánk hozni autóját!
Ha eladni szeretné a gépkocsit, értékét a külső-belső megjelenés emeli! Akár több százezer forinttal többet kérhet és kaphat(!) autójáért, ha kívül-belül ragyog!

Waxolás

A waxolás az autómosás során használatos viaszt helyettesíti. Érdemes három havonta felhordani a karosszéria egészére, így teljes védelmet ad a lakknak, és a szépen csillogó felület a szemnek is kellemes látvány.
Polírozás után mindenképpen javasoltjuk a vaxolást, mert megvédi a felületet a napsugárzás káros hatásaitól, csökkenti az egyéb környezeti szennyeződések, és egyéb kártételek: felverődő sólé, az ablakmosó-folyadékban lévő vegyületetek felületromboló-hatását. A Csumi-autómosóban a vaxoláshoz az állandó minőségű Menzerna-emulziókat használjuk, amelyek korszerű, környezetbarát anyagok, 2007 óta formaldehid-mentesek.

Bőrápolás

Az autónk bőrüléseit nem tudjuk úgy megvédeni, mint a bőrbútorainkat, hiszen jobban ki vannak téve károsító hatásoknak, ezért különösen nagy gondot kell fordítani a bőrülések, kárpitok védelmére! Rendszeres bőrápolással megőrizheti, lényegesen meghosszabbíthatja a bőr élettartamát! A szakszerű bőrápolás a tisztítással kezdődik, amikor a bőr pórusaiból a szennyeződéseket eltávolítjuk, a világos bőrfelületeken lévő elszíneződéseket letisztítjuk. Ha már a bőr berepedezett, akkor a piszok beivódik a bőr anyagába, és nem lehet maradéktalanul eltávolítani: ezért is kell rendszeresen és időben gondoskodni tisztításáról, védelméről. A kiváló minőségű bőrápoló szereinkkel történő alapos lekezeléssel a bőr nem szárad, nem repedezik ki, a napfény hatására kevésbé fakul, kellemes tapintású és puha marad. Javasoljuk, hogy a bőrápolást 3-4 havonta, a vezető ülésen akár gyakrabban is kérje, így a bőrfelületek megőrzik eredeti kényelmüket, eleganciájukat!

Téli gumik és alvázmosás

A gumicsónakot meg a békatalpat sem tesszük el iszaposan a következő nyárra! A leszerelt nyári kerekeknek is hasznos egy alapos mosás: a felniket leszerelt állapotban lehet tökéletesen megtisztítani: a fékpor és a kátrány-lerakódások maradéktalan eltávolítása így a leghatékonyabb! Legegyszerűbb, ha a Csumi Autómosóra bízzuk a piszkos munkát, ahol szakértelemmel mossuk tisztára az autónak e fontos részeit! A nyári gumikat így tisztán és nyugodt lelkiismerettel tehetjük el a következő szezonra!

Motormosás

Fontos hogy évente egyszer a motort is megtisztítsuk a só és egyéb szennyeződésektől. Amire mi figyelünk, hogy megfelelő vegyszerekkel és eszközökkel történjen a mosás. Elengedhetetlen a forróvizes gőzborotva használata az eredményes tisztításhoz.
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/domains/csumiautomoso.hu/web/webroot/counter.php on line 6
Ön a 72307. látogatónk